Overzicht afspraken

HomeTaal in het Babybrein OnderzoekOverzicht afspraken

In de tekst hierna staat per afspraak voor welk onderzoek we jullie uitnodigen. Voor een overzicht van alle afspraken kunt u ook in de afbeelding hieronder kijken. Heeft u nog vragen over een van uw afspraken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Afspraken & vergoedingen

Afspraak 1

Als uw kind 6 maanden is, komen jullie bij ons in het lab voor een EEG-meting. Voorafgaand aan deze afspraak ontvangt u online de Gezinsvragenlijst en de Babbellijst.

Afspraak 2

Als uw kind 9 maanden is, komen jullie bij ons in het lab voor een EEG-meting. Voorafgaand aan deze afspraak ontvangt u online de Babbellijst.

Afspraak 3

Als uw kind 12 maanden is, komen jullie bij ons in het lab voor een EEG-meting. Voorafgaand aan deze afspraak ontvangt u online de Babbellijst en de CDI. Als u besloten heeft mee te doen met de geluidsopnames, dan krijgt u tijdens deze afspraak het opnameapparaat waarmee u de geluidsopnames kunt maken mee naar huis. Wanneer u klaar bent met de opnames halen wij het apparaat weer bij u thuis op.

Tussentijdse meting

Als uw kind 18 maanden is, ontvangt u online de CDI. U hoeft niet naar het lab te komen.

Afspraak 4

Als uw kind 24 maanden is, komen jullie voor een laatste keer bij ons in het lab. Tijdens deze afspraak doen we geen EEG-meting, maar een meting van de algemene ontwikkeling. Voorafgaand aan deze afspraak ontvangt u online de CDI, de Woordenschatlijst en opnieuw de Gezinsvragenlijst. Als u besloten heeft mee te doen met de geluidsopnames, dan krijgt u voorafgaand aan deze afspraak van ons het opnameapparaat waarmee u de geluidsopnames kunt maken. Wij brengen het apparaat bij u thuis langs. Tijdens de afspraak in het lab kunt u de audio-recorder weer bij ons inleveren.

Participate in research!

Do you want to participate in research with your (unborn) child?

Participate

Do you have a question?

Do you have questions about any of these topics? Please get in touch!

Contact us