Symposium Beginnersgeluk 2023

6 December 2023
09.00-17.00
Van der Valk hotel Lent

Een goed begin is het halve werk, daar zijn wetenschap en praktijk het hartgrondig over eens. De periode vanaf de zwangerschap tot de leeftijd van twee jaar is cruciaal voor de ontwikkeling en latere gezondheidsuitkomsten van een kind. Maar hoe krijgen we die eerste 1000 dagen optimaal voor ouder en kind? VSV Samen en het Baby & Child Research Center organiseren daarom voor de tweede keer een symposium over de eerste 1000 dagen. 

Program 
Binnen een ruim aanbod aan interactieve lezingen delen onderzoekers, professionals en ervaringsdeskundigen de nieuwste inzichten in onder andere voedingsproblematiek bij baby’s, het klieven van tongriempjes, werk-privé balans voor vaders, armoede, en baby & natuur. Keynote spreker Jolanda van Boven zal uitleg geven over hoe om te gaan met de AVG. 

For whom? 
Voor alle zorgmedewerkers en onderzoekers die zich bezighouden met de eerste 1000 dagen, van preconceptie tot twee jaar. Accreditatie wordt aangevraagd. 

Waar en wanneer? 
Het symposium Beginnersgeluk vindt plaats op woensdag 6 december, in Van Der Valk hotel Nijmegen-Lent. De inloop is vanaf 8:30 en het programma start om 9:00. Tot 17:00 is er tijd om na te praten. 

Sign up
U kunt zich tot 1 december aanmelden voor dit symposium.

8 October 2024
13:00-17:00
Max Planck Instituut, Wundtlaan 1, Nijmegen