Werken bij het BRC? Twee vacatures!

04 jan 2022

BRC onderzoekers Carolina de Weerth en Roseriet Beijers hebben een subsidie gekregen om onderzoek te doen naar de mentale gezondheid van zwangeren en kraamvrouwen. We zijn op zoek naar een PhD student of een Post doc die toegepast onderzoek willen doen op dit gebied.

Als Postdoc en PhD voer je een breed scala aan werkzaamheden uit. Je verricht toegepast onderzoek naar de effecten van de introductie van een Perinatal Mental Health Professional (PMHP) in de geboortezorg. Je werkt samen met collega’s en externe partners aan de opbouw en uitvoering van dit project. Ga jij deze uitdaging met ons aan?

Onze verwachting is dat een PMHP’er, die naast de verloskundige/gynaecoloog staat en deze ondersteunt, helpt bij het detecteren van mentale klachten bij zwangeren. Door vervolgens ook deze zwangeren met klachten te helpen, door bijvoorbeeld een aantal gesprekken te voeren of door te verwijzen naar de juiste instantie, verwachten wij het welzijn van zwangeren en kraamvrouwen substantieel te verbeteren.

Het project betreft een samenwerking tussen Radboudumc, Radboud Universiteit, Coöperatie Verloskundigen Nijmegen, Kraamzorg Zuid-Gelderland, en de Jeugd Gezondheidszorg.

Let op:

  • Solliciteer voor 1 februari 2022!
  • Sollicitanten worden verwacht de Nederlandse taal goed te beheersen in woord en geschrift.