Vacature: Lab Manager bij het BRC

31 okt 2022

Help jij mee de interessante ontwikkeling van baby's en kinderen te ontrafelen als nieuwe labmanager bij het Baby and Child Research Center? Jouw organisatorische en probleemoplossende vaardigheden zullen het verschil maken voor onze medewerkers en deelnemers. Een veelzijdige baan in een collaboratieve, multidisciplinaire, ondersteunende en diverse onderzoeksomgeving.

Je taken omvatten het coördineren van laboratoriumonderzoek en onderzoek op afstand, optreden als frontlinie voor deelnemers die BRC bezoeken, toezicht houden op studentassistenten, helpen bij het onderhouden van testprocedures en -protocollen, helpen bij het beheer van vertrouwelijke informatie die door deelnemers wordt verstrekt en met ethische en administratieve kwesties voortkomend uit het onderzoek, het bijhouden van financiële gegevens met betrekking tot testen, het beheren van de deelnemersdatabase en het ondersteunen van openbare outreach-programma's voor ouders en gezinnen.

Heb jij oog voor detail, ervaring met werken in het hoger onderwijs of een academische omgeving, een proactieve werkhouding, uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, en ben jij in staat om tijd te beheren, werkdruk te prioriteren, deadlines te halen en effectief te multitasken terwijl je deel uitmaakt van een team? Reageer dan snel op de vacature!

Het is niet meer mogelijk om te reageren.