Student-assistent gezocht!

14 dec 2022

Het Developmental Psychobiology (DPB) Lab, geleid door prof. dr. Carolina de Weerth, onderzoekt hoe het vroege leven - specifiek de zwangerschap en de jaren na de geboorte - de ontwikkeling tijdens de hele levensduur beïnvloedt. Onderzoek richt zich op: de invloeden van prenataal mentaal welzijn van moeders op de gezondheid en gedragsontwikkeling van kinderen, gedrags- en emotionele regulatie en lichamelijke gezondheid van kinderen als reactie op stress, en de ontwikkeling van de darmflora en de relatie met de ontwikkelingsresultaten van kinderen.

Wat ga je doen en wie ben je?

Als onze nieuwe student-assistent zal je voornamelijk huisbezoeken afleggen bij deelnemers om materialen te verzamelen (biomonsters, hoofdbanden voor het meten van slaap), en dan keer je terug naar het laboratorium om de gegevens op te slaan. Bijkomende taken zijn communicatie met deelnemers, materiaal voorbereiding, gegevensinvoer en opschoning en beheer. Wij zoeken een student-assistent met een achtergrond in menswetenschappen en/of onderzoek (bijv. psychologie, cognitieve wetenschappen, neurowetenschappen, pedagogiek, biomedische wetenschappen of aanverwante disciplines). De ideale kandidaat is: in het bezit van een rijbewijs en beschikking over een auto (vergoeding per afgelegde kilometer), georganiseerd en nauwkeurig met logistieke vaardigheden, bereid en in staat om nieuwe methoden en vaardigheden te leren, intrinsiek gemotiveerd met een goede teamgeest, flexibel en beschikbaar op meerdere doordeweekse dagen, momenteel ingeschreven als student, en vloeiend Nederlands spreken en schrijven is een pré.

Functie- en sollicitatiegegevens

De functie duurt tot de zomer van 2023. We zoeken een of twee kandidaten die ongeveer 4-8 uur per week aan het DPB Lab besteden. De startdatum en het aantal uren zijn binnen overleg. Uren zijn flexibel en kunnen van week tot week veranderen. Om te solliciteren of voor vragen over de functie of sollicitatie kunt u contact opnemen met Nicole Rheinheimer via nicole.rheinheimer@radboudumc.nl. De aanvraag moet de volgende documenten bevatten (in één PDF-bestand): Motivatiebrief en Curriculum vitae.

Deze vacature is inmiddels gesloten. Het is niet meer mogelijk om te reageren.