Wij zoeken een promovendus!

29 nov 2022

Heb jij een afgeronde master in de Taalkunde, Psycholinguïstiek of gerelateerde gebieden? En ben je daarnaast een teamplayer die ook een project kan managen? Dan ben jij de promovendus die wij zoeken voor het NWO-project 'The role of self-monitoring in the development of word production in young children', op de bruisende Radboud Universiteit!

Wij zoeken een gemotiveerde en talentvolle promovendus met standplaats Nijmegen in samenwerking met Leiden. In Nijmegen ligt de focus op de ontwikkeling van spraakperceptie in relatie tot spraakproductie bij kinderen tussen de twee en drie jaar; in Leiden ligt de focus op de ontwikkeling van spraakproductie. De experimenten naar taalperceptie (Nijmegen) en taalproductie (Leiden) worden in samenhang ontwikkeld en afgenomen op beide locaties. Daarom is een goede samenwerking, communicatie en planning van werkzaamheden essentieel.

We verwachten dat je in staat bent kennis over taalperceptie en productie en de verwerving ervan in te zetten bij het ontwikkelen van perceptie-experimenten, in samenhang met de productie-experimenten die in Leiden worden ontwikkeld. Je voert de experimenten uit in het Baby and Child Research Center (BRC) in Nijmegen. Je bent in staat complexe data te analyseren en zal de resultaten presenteren op conferenties en publiceren in peer-reviewed tijdschriften. Je schrijft binnen de looptijd van het project een proefschrift gebaseerd op (peer-reviewed) artikelen. 

Meer weten? Klik dan op de vacature!

Het is niet meer mogelijk om te reageren.