Tessa de Haan

Stagiair

Over mij

HomeBabyBRAINTessa de Haan

Als derdejaars psychologiestudente aan Universiteit Utrecht loop ik stage bij het Baby and Child Research Center in Nijmegen. Als stagiair werk ik mee aan verschillende onderzoeken, onder leiding van Francesco Poli en Marlene Meyer.

Het onderzoek van Francesco Poli gaat over hoe baby’s nieuwe situaties en patronen leren, waarbij wordt gekeken naar de beweging van de ogen en de grootte van hun pupil in de Eyetracking ruimte van het lab. Bij dit onderzoek zal ik mij voornamelijk bezighouden met het maken van afspraken met ouders/verzorgers. Daarnaast zal ik ook het testonderzoek met het kindje uitvoeren in het lab!

Het onderzoek van Marlene Meyer houdt zich bezig met de invloed van het helpgedrag van de ouders/verzorgers op de aandacht van hun kindje tijdens het spelen van een spelletje. Bij deze studie zal ik mij voornamelijk bezighouden met het meedenken over de studieopzet samen met andere collega’s, het maken van testafspraken en het uitvoeren van het onderzoek met het kindje in het lab.

Bij beide studies ben ik dus betrokken bij de testafspraken. Wie weet komen we elkaar in het lab tegen!