Mirthe Stevelink

Student assistent

Over mij

HomeBabyBRAINMirthe Stevelink

Ik ben een 4e jaars bachelor psychologiestudente en werk bij het BRC als student assistent in het project van Joanna Rutkowska, waar we onderzoek doen naar de ontwikkeling van “perspective taking” in kinderen. Dat wil zeggen: vanaf wanneer begrijpen kinderen hoe een ander persoon een bepaalde situatie ervaart, en dat dit anders kan zijn dan hoe zij het zelf ervaren?

Ik werk bij het BRC omdat ik naast mijn studie Psychologie graag meer ervaring wil opdoen in het doen van onderzoek. Eerder heb ik al eens een onderzoeksstage bij het Donders Sleep & Memory lab gedaan, maar ik hoop in het BRC meer ervaring op te doen in het contact tussen onderzoeker en deelnemer. Hierbij vind ik het natuurlijk een leuke toevoeging, en ook een kleine uitdaging, dat de deelnemers kinderen zijn.

Als student assistent heb ik telefonisch contact met deelnemers om samen een afspraak in te plannen, maar ik ben ook aanwezig tijdens het onderzoek. Doet u mee aan dit onderzoek? Dan zal ik er samen met u en uw kind voor zorgen dat alles soepel verloopt en jullie een fijne ervaring hebben.