Mirthe Stevelink

Onderzoeksassistent

Over mij

HomeLanguage DevelopmentMirthe Stevelink

Als onderzoeksassistent bij het Language Development Department van het Baby and Child Research Center help ik mee bij het onderzoek doen naar de taalontwikkeling van kinderen. Samen met uw kind voer ik de taakjes uit en neem ik de testjes af waar onze onderzoekers hun resultaten op baseren. Op dit moment werk ik mee aan de Complexe Zinnen Studie, waar we proberen te achterhalen waarom sommige zinnen lastiger te begrijpen zijn voor kinderen dan andere, en aan Nepperlands 1 en 2.

Daarnaast ben ik een van de werknemers die contact met u opneemt om u uit te nodigen voor onze onderzoeken, verwerk ik audio- en videofragmenten die tijdens enkele onderzoeken worden opgenomen, en kunt u mij tegenkomen als oppas wanneer het u niet lukt om alleen met één van uw kinderen langs te komen voor een onderzoekje.

Voordat ik aan deze baan begon, heb ik in januari 2022 mijn Bachelor Psychologie afgerond aan de Radboud Universiteit, waar ik hopelijk in september 2022 ook kan beginnen aan de Master Cognitive Neuroscience.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten bij het BRC!