Online vragenlijst: “Gedrag in kaart”

HomeOnline vragenlijst: “Gedrag in kaart”

Voor dit online onderzoek zijn we op zoek naar ouders met een kind tussen de 5 maanden en 5 jaar oud. Deelname duurt zo’n 20-30 minuten en als bedankje ontvangt u een vergoeding!

Hoe ontwikkelt uw kind zich?

Kinderen ontwikkelen zich op hun eigen manier en op hun eigen tempo. Dat is logisch, want ieder kind heeft een eigen karakter en groeit op in een unieke omgeving. 

De wereld ontdekken
Wij onderzoeken hoe kinderen op verschillende leeftijden de wereld ontdekken. Hoe gedragen zij zich in nieuwe situaties? Welke voorwerpen of speeltjes trekken hun aandacht? En hoe laten ze merken dat ze iets leuk, grappig of juist stom vinden?

Wat houdt het onderzoek in?

Voor wie is dit onderzoek?
De studie is voor ouders met een kindje tussen de 5 maanden en 5 jaar oud.

Online vragenlijst
We willen u vragen om een online vragenlijst in te vullen over het gedrag van uw kind in verschillende situaties. Er zijn 2 vragenlijsten: de ene is voor ouders met een kind tussen de 5 en 24 maanden, de andere is voor ouders met een kind tussen de 2 en 5 jaar oud.

Waarom twee vragenlijsten?

Razendsnelle ontwikkeling
Er gebeurt zoveel in de eerste jaren, dat we de ontwikkeling van een baby of peuter niet met exact dezelfde vragen kunnen onderzoeken als de ontwikkeling van een kleuter of schoolgaand kind. Neem alleen al het verschil in de taalontwikkeling!

Beide vragenlijsten onderzoeken dus dezelfde gebieden, maar zijn aangepast op de leeftijd van uw kind.

Hoe kan ik meedoen?

Waar en wanneer u wilt
U kunt de vragenlijst op eigen gelegenheid invullen op een telefoon, tablet of computer. Dit neemt zo’n 20 à 30 minuten in beslag.

Bedankt!
Als bedankje ontvangt u een vergoeding van €5,-. Hiervoor vragen wij u aan het eind van de vragenlijst een aantal gegevens achter te laten. Meer informatie hierover vindt u aan het begin van de vragenlijsten.

Alvast heel erg bedankt voor uw deelname! Mocht u nog andere ouders kennen die mee zouden willen doen, schroom dan niet om het linkje naar deze pagina met hen te delen!

Ga naar de vragenlijst

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over een van deze onderwerpen? Laat het ons weten!

Neem contact op